FORSTÅ DIT BARN


Til forældre og voksne, der arbejder med børn

og ønsker at forstå børnenes reaktioner og vejen ud af mønsteret.Fastlåste børn er meget ofte børn, der har været udsat for et chok eller traume – nu kan du få en indgang til at forstå børnenes sansesprog og blive i stand til at styrke dem i deres udvikling.

 

Som forældre og voksne, der arbejder med børn, støtter vi vores børn med al den omsorg og kærlighed, vi har i os. Men sommetider kan vi stå i situationer, hvor vi ikke forstår de reaktioner, vores børn viser os.

Enten kan de pludselig blive angstfulde, ’gå i baglås’,  blive meget indadvendte og trække sig fra sociale sammenhænge eller omvendt blive udad-reagerende.


Ofte ved vi ikke, som forældre eller andre voksne omkring et barn, hvordan vi skal håndtere situationen og ikke mindst hjælpe barnet videre og tilbage på det livsglade spor.

Vi føler os magtesløse, forstår ikke, hvordan vi kan gøre en forskel for barnet og tvivler ofte på, om vi overhovedet kan gøre en forskel.


Det kan vi!! 


Med Chok Release metoden kan man spotte det, der står i vejen for barnets livsglæde og hjælpe det godt videre livet.

Derfor har jeg nu åbnet op for dette kursus til dig som forældre og til dig, der dagligt arbejder med børn, så du kan få den bedste førstehjælpskasse med hjem til familien og i dit arbejde med børn - til stor gavn for dig, børnene og familier som helhed.


Det er klart, at jeg ikke kan uddanne dig i metoden på en halv dag, men jeg kan give dig nogle væsentlige redskaber, som kan hjælpe dig og børnene godt på vej. Desuden kan jeg give dig indsigt i, hvordan chok og traumer sætter sig fast i nervesystemet og skaber de fastlåste reaktioner hos børnene.


På kurset får du redskaber til at:


       

         

          Spotte præcise kendetegn, når barnet er låst fast          Genkende barnets chok-adfærdsmønstre


       

          Genkende symptomer på chok          Lære børns sansesprog og derved styrke deres

          mentale udvikling


          Frigøre barnet for det, der står i vejen for          

          livskraften

 


Kurset holdes i tidsrummet fra 09.00 – 15.00

 

Alle kurser tilrettelægges efter jeres behov. Kan være fx en hel eller halv dag eller tilbagevendende over en længere periode.

'Forstå dit barn' holdes også som foredrag.


Tøv ikke med at kontakte mig, så finder vi sammen den bedste løsning og pris for jer.