Førstehjælp til forældre


Lær at forstå dit barns reaktioner og få redskaber til at hjælpe barnet tilbage til sin livskraft.


De fleste af os forældre kender de situationer, hvor vi ikke forstår de reaktioner, vores børn viser os.

Enten kan de pludselig blive angstfulde, ’gå i baglås’,  blive meget indadvendte og trække sig fra sociale sammenhænge eller omvendt blive udad-reagerende.


Vi ved ikke som forældre, hvordan vi skal håndtere situationen og ikke mindst hjælpe barnet videre og tilbage på det livsglade spor.

Vi føler os magtesløse, nogle gange desperate og forstår ikke, hvordan vi kan hjælpe og gøre en forskel for barnet. Vi tvivler ofte på, om vi overhovedet kan gøre en forskel.


Det kan vi!!


Dette foredrag giver dig indblik i en metode, som kan hjælpe børn fra at være fastlåste til at være frigjorte igen. Metoden hedder Chok Release.


Fastlåste børn er meget ofte børn, der har været udsat for et chok eller traume. Du skal have indblik i børnenes sansesprog for at blive i stand til at styrke dem i deres udvikling.


Med Chok Release metoden kan man spotte det, der står i vejen for barnets livsglæde, og hjælpe det godt videre i livet. 

Foredraget byder på en førstehjælpskasse, som du kan tage med hjem til familien. Metoden er enkel og håndgribelig, og du vil hurtigt opdage, at vejen til at hjælpe dit barn ikke er så lang, som du måske tror.


I vil få nogle konkrete redskaber og indsigt i, hvordan chok og traumer sætter sig fast i nervesystemet og skaber de fastlåste reaktioner hos børnene.


Du kan være sikker på, at foredraget vil inspirere til selv at spille en aktiv rolle i dit barns udvikling og trivsel.

Foredraget varer 2 timer inkl. en mindre pause.Du får let forståelige greb med fra foredraget, som du kan tage  dig i din hverdag.Kontakt mig for pris