Chok Release metoden

Chok Release metoden er udviklet af Nadia Ferhat, der har sammenkogt de mest kraftfulde terapeutiske redskaber.

Nadia Ferhat er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut. Gennem hendes mere end 20 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen.


Chok Release metoden er udviklet på baggrund af mange års erfaringer og med en dyb nysgerrighed for menneskers forandringsprocesser.

Siden 2014 har Chok Release Master uddannelsen eksisteret.
I dag bruges metoden både i private virksomheder og i det offentlige. 


Læs mere om uddannelsen på Chok Release Academy.


Chok Release Academy arbejder for en øget opmærksomhed og en tidlig indsats for at hjælpe flest mulige mennesker til en bedre fremtid.

 

CHOK RELEASE METODEN

Det er en enkelt og tilgængelig måde at arbejde sig fra at være et fastlåst til et frigjort menneske. Og nej, man behøver ikke gå mange år i terapi for at forløse det i kroppen, som forhindrer os i at leve fuldt ud!


Metoden er udviklet til at hjælpe mennesker med angst, depression, PTSD, fobier og stress.


Ved at spotte blokeringer i det enkelte menneske i både kropssprog, formuleringer og energi kan man tage fat om roden på netop det, der står i vejen og forløse det chok eller traume, som har skabt den fastlåste tilstand.  


Chok Release metoden benytter sig af redskaber, der er intuitive og håndgribelige, og som kan guide det fastlåste menneske i, hvordan man navigerer uden om det, der, måske gennem mange år, har holdt en fast i bestemte mønstre.


Chok Release metoden sikrer, at nervesystemet bliver opdateret, så det reagerer på nutiden og ikke længere er bundet af tidligere måder at reagere på. Oplevelserne forsvinder ikke, men arkiveres i skuffen.