Referencer


       DET SIGER DE OM 1:1 SESSIONERNE


Jeg kunne ikke sætte 100% ind på, hvad det var, jeg skulle have forløst. Det hjalp Nadia mig med at finde ind til, ret hurtigt. Hele oplevelsen var fantastisk og rar. Den tanke, jeg har haft om nogen ikke kunne fjerne det uro, jeg konstant har haft i kroppen, blev opfyldt. Jeg anbefaler Nadia stort! Og siger tak ❤️."


Anonym kvinde


Nadia er en yderst skøn, hjertevarm, meget professionel og dygtig kvinde, som jeg er så taknemmelig for at have i mit liv. – Magisk er nok det rigtige ord, når jeg skal forsøge at beskrive hendes måde at håndtere sit virke på.


Personligt oplevede jeg at gå ind af døren med et traume i min sjæl, som jeg trods mange års studier og megen erfaring ikke kunne “fjerne” – og ud igen af selvsamme dør en time senere med en bevidsthed om, at mit traume var forbundet med et chok og nu fjernet fra både krop og sjæl. Jeg er både dybt forundret og meget taknemmelig; et møde med Nadia vil altid have blivende værdi på rigtigt mange planer.


Tak af hjertet for dig og for at have renset min sjæl, så jeg igen kan flyve ”


Pia Nissen Tylak

Du og din Chok Release Master uddannelse har fået en kæmpe plads i mit hjerte.


På alle moduler har jeg suget til mig af din kæmpe erfaring med at forløse chok og traumer og er blevet forundret over, hvor let og kærligt, det kan gøres.


Din lette energi, dit kæmpe nærvær til gruppen og den enkelte i gruppen og din store evne til at formidle med hjertet, vil have en meget stor plads i mit virke som fremtidig psykoterapeut."
Maja Schaumann-Hansen - Ergoterapeut og 3.års Psykoterapeut stud.

Nadia er typen der får dig til at føle dig i trygge hænder ved første øjekast. Hun indbyder dig til at krænge dit hjerte ud ved sin blotte tilstedeværelse, og du ved, at du vil blive grebet og rummet præcis som du er.


Nadia har en særlig evne til at heale gamle overbevisninger, sår på sjælen og usikkerhed.

Hun er en sand engel på jord, og den første jeg ringer til, hvis jeg sidder fast i en situation, hvor jeg har prøvet alt andet! Og tro mig, jeg har prøvet en del!


Gør dig selv den tjeneste, at unde dig selv et møde med denne fantastiske kvinde.


Hendes Chok Release sessioner har hjulpet mig til at stå stærkere i mig selv og give slip på det gamle baggage som jeg ikke kunne finde ud af at give slip på!”


Avalon Khaan

Utrolig effekt fra første dag! Da min 18-årige søn blev overfaldet sidste sommer, ramte det ham så hårdt (trods offerrådgivning og god krisepsykolog), at angsten satte sig fast over de følgende måneder.

Fra først at have haft sit tydelige udspring i selve forskrækkelsen, sivede angsten ligesom over i resten af hans liv og hverdag, og han begyndte at vige fra ting, der ellers betød meget for ham. Han kunne få nogle panikanfald så hårde og kvalmende, at han ‘slet ikke kunne være i sin krop’, som han sagde. Og oveni kunne han se frem til at vidne i retten – over for dem, der havde slået ham, på rad og række. Undervejs anede vi faktisk ikke, om han nogensinde ville blive sig selv igen og få sin store, gode kraft tilbage.

Men allerede efter første session hos Nadia kom han hjem helt forløst og fuld af liv – og så glad, som jeg ikke havde set ham længe. Hun havde været så sød og professionel, at han straks havde følt sig i gode hænder. Og det, hun så kunne, havde nærmest virket magisk på ham. Og gør det stadig: Han har indtil nu kun haft brug for tre sessions, og hver gang er han kommet hjem mere rolig og mere glad. Ikke én gang har han følt sig ‘rodet for meget op i’ eller forværret, og i dag er han simpelthen på banen igen, og der er bare almindeligt håb og lys på hans vej.

Jeg ved godt, det kan lyde, som om jeg overdriver tykt, men for mig har det altså været lidt af et mirakel, at der var så effektiv og hurtig hjælp at hente. Vi vil aldrig kunne takke Nadia nok for hendes utrolige teknik og nærvær. Gid alle, som går og kæmper med chok og angst i kroppen, ville skynde sig hen og få den samme hjælp!”


Mor til S, 18 år

Vi kontaktede Nadia, da vores datter gennem længere tid var blevet mere og mere gal, vred, svær at være sammen med og svær at få kontakt med og tale med, især om hendes vrede og følelser i det hele taget. Det var svært for os at forstå, hvad der udløste hendes vrede, det hele blev bare værre og værre og vores lille familie var meget presset. Nadias tilgang med først at tale og behandle begge forældre og derefter vores datter var virkelig effektiv. Det gjorde, at vi først og fremmest fik ro på os selv, fik forløst de traumer vi havde omkring hendes vrede og vanskeligheder og dernæst havde ro til at rumme hende, da hendes traumer skulle forløses. Nadia er virkelig god til at skabe et trygt rum, også selvom det var virtuelt, og vores datter havde tillid til hende fra første gang de mødtes. Det gjorde hele forløsningen af hendes traume meget enkel og vi kunne mærke en kæmpe effekt med det samme. 

Kæmpe anbefaling til Nadia og hendes metode herfra. Jeg er så glad for at vi fik den hjælp vi havde brug for, og jeg ville ikke tøve med at tage fat i Nadia igen, hvis vi oplever fastlåsheder i os selv eller vores børn.


Tusinde tak for hjælpen."


KH MarieVores datter på 10 år begyndte i efteråret 2019 at udvise tegn på stress og mistrivsel i skolen. I løbet af nogle måneder udviklede det sig til angst og skolevægring.
Hun startede i et forløb med samtaleterapi, uden at det havde nogen effekt. Vi hørte om Nadia gennem en bekendt og tænkte, at vi ville give det en chance. På dette tidspunkt havde vores datter været på nedsat tid i skolen i flere måneder, var stoppet til sine fritidsinteresser og kunne ikke overskue fx legeaftaler.

Hun havde udviklet flere former for angst, var nedtrykt, havde store søvnproblemer og fuldstændigt mistet sin livsgnist.
Hele vores familie var meget påvirket af situationen, og hverken kommunen eller skolen formåede at yde nogen form for brugbar støtte.

I løbet af første session hos Nadia kom det frem, at vores datter blev mobbet i skolen. Vi vidste godt, at hun havde det svært i sin klasse, men ikke at det var selve årsagen til hendes mistrivsel. Nadia var utrolig intuitiv og empatisk og fik sig lynhurtigt sporet ind på, hvor vores datter følte sig traumatiseret.

Efter nogle tilsyneladende simple spørgsmål og øvelser gik vores datter derfra, nu betydeligt mere let om hjertet end da hun kom. For første gang i meget lang tid så jeg hende smile og være glad.

Dagen efter startede hun på fuldtid i skolen og har kunne opretholde en almindelig skoledag siden. Hun har genoptaget sine fritidsinteresser, er startet i klub og har overskud til venskaber igen.

Angsten er forsvundet, og vi har fået vores spontane og livsglade datter tilbage.
Hun har fundet en styrke indeni og en robusthed som gør, at hun kan sætte grænser og ikke bliver slået helt ud af kurs, hvis hun oplever en konflikt i sin klasse.

Vi har været til en opfølgende session hos Nadia, der viste at der stadigvæk var spor efter mobningen i vores datters system. Disse blev bearbejdet yderligere, og vi påtænker en 3. session for at være sikre på, at hendes system er helt frigjort for de negative oplevelser. Vi har i dag en pige, der trives og har mod på livet, hvilket vi værdsætter uendeligt meget efter at have set hende forpint og nedtrykt i en lang periode. Nadia har vores varmeste og uforbeholdne anbefalinger.”


Mor til A


DET SIGER DE OM CHOK RELEASE UDDANNELSEN

Det, der fik mig til at starte på CR Master, var en nysgerrighed på, hvordan vores krop og psyke hænger sammen, med særligt fokus på kroppens reaktioner, og hvad den kommunikerer.
Jeg har glædet mig til hvert forløb på uddannelsen. Nadia har skabt et skønt rum med varme, accept og humor, og efter hvert forløb har jeg fået ny viden og indsigter på flere planer og er fyldt op med god energi.


CR metoden er for mig et nyt sprog, jeg har lært. Et meningsfuldt sprog, der giver nye perspektiver og vinkler. De svære ting mærkes mindre, og de skønne ting fylder mere. Et sprog, hvor skam og skyld formindskes, og hvor livskraften vokser.

Jeg har med CR metoden fået gode værktøjer til at registrere kroppens signaler, stille reflekterende spørgsmål samt værktøjer, der beroliger nervesystemet hos mig selv og hos andre.


Sidsel, CR Master i 2023

Sikken rejse !!

Selv for en ‘gammel’ terapeut med 20 års erfaring i psykiatrien og flere videreuddannelser på CV’et; har dette været et træningsforløb, der har givet mig indblik i nye metoder; der på sin vis overgår min allerede ‘tunge værktøjskasse’.


Jeg er metodemæssigt beriget, forløst af egen chok og dybt taknemmelig over at være introduceret til denne kærlige, blide og effektive metode til at forløse selv svære fastlåste senfølger efter chok….


Tak, Nadia


Birgitte Sørensen, ergoterapeut og psykoterapeut

Jeg kan ikke få hænderne ned! Hver undervisningsgang har Nadia formået at lege det, vi har lært, ind i os på en let og kærlig måde.


De fleste forbinder chok- og traumebehandling med noget tungt og smertefuldt. Det vi lærer er, at det skal være let og kærlighedsfyldt.


Når klienten er færdig, er de fyldt med kærlighed, og bobler af livsglæde. De har sluppet den stivnede energi, så kreativiteten kan starte. De mærker deres power kommer igen.


Det er blevet så sjovt at være psykoterapeut, fordi klienten mærker forskellen hurtigt (…) Klienten behøver kun at komme få gange, fordi det er så virkningsfuldt.


Flemming Bogø, psykoterapeutDet har været det mest vidunderlige, lærerige, rummelige og kærligste kursus, jeg nogensinde har været på. Man føler sig set og velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. 

(.....)
Efter at have taget denne uddannelse har jeg fået meget mere forståelse for, hvorfor jeg reagerer som jeg gør i visse situationer, og det gælder både i mit privatliv og arbejdsliv.


Jeg har nu en viden, som jeg kan bruge til at forstå, hvorfor andre reagerer som de gør, og dermed bedre støtte dem. I stedet for at dømme er jeg nu mere støttende og ufordømmende, hvilket kan være det, der skal til.


Lene, CR Master i 2023

 
 
 
 

Skriv din anmeldelse af Chok Release og  Nadia Ferhat

Det er af stor værdi for mig i det videre arbejde, tak!

(Du siger ja til offentliggørelse på siden her, evt. som anonym)