Børn i terapi

Nadia Ferhat er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut. Gennem hendes mere end 20 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen.


Chok Release metoden er udviklet på baggrund af mange års erfaringer og med en dyb nysgerrighed for menneskers forandringsprocesser. Det er Nadia Ferhat, der har udviklet metoden, og i dag uddanner andre terapeuter, behandlere og socialarbejdere i metoden. 

Chok Release metoden er let og håndgribelig - også for børn!Chok Release Academy, hvor nye Chok Release Mastere uddannes fra, arbejder for en øget opmærksomhed og en tidlig indsats for at hjælpe flest mulige mennesker til en bedre fremtid.

 

BØRN I TERAPI


Børn er vores vigtigste investering for fremtiden, og det ligger mig så nært at arbejde med børn.


De er sjove, umiddelbare og man får ren besked om noget virker eller ikke virker. 


Jeg har igennem 20 år prioriteret at arbejde med børn. Det foregår hos mig i Hørsholm.

Som udgangspunkt anvender jeg tegneterapi, der tager udgangspunkt i Chok Release metoden.


Stemningen er altid let, nærværende og sjov, trods barnets udfordringer. Jeg anvender metafoer og metaforiske fortællinger i samarbejde med barnet og barnets udfordringer.


Forældrene er med under sessionen og får derved et dybere indblik i, hvad der foregår i barnets indre verden. Med udgangspunkt i den viden får forældrende nogle redskaber, som de kan anvende og træne efterfølgende i samarbejde med barnet.Som udgangspunkt er en session med børn 60 min., men hvis jeg vurderer, at barnet zoomer ud af samtalen og ikke længere har mentalt plads til mere, så slutter jeg sessionen.


Når børn (og voksne) zoomer ud af en samtale, er det nødvendigvis ikke af manglende lyst, men simpelthen fordi sindet og kroppen arbejder på højtryk i de ændringer, der er ved at ske mentalt og følelsesmæssigt. Derfor kan fokus på mere viden ikke indtages, før kroppen har fordøjet det første.