Kursus i mental sundhed traume angst og depression

På kurset ’Undgå konflikter og mistrivsel: Den betydningsfulde forælder’ får du let brugbare metoder til at øge dit barns trivsel markant.


De tre moduler og det, du lærer, er:


 1. LYT OG SPØRG PÅ EN NY MÅDE
  Du lærer at lytte og spørge på måde, så dit barn bliver hørt.

 2. AFKOD DE SIGNALER, KROPPEN SENDER
  Du lærer at afkode signaler fra dit barn, så du ved, hvornår det er vigtigt, at du træder til.

 3. TAL TIL SANSERNE
  Du lærer at tale til dit barn, så du bliver hørt og forstået.


I hver af de tre moduler får du:

 • Eksempler, der skaber genkendelse
 • Viden, der skaber forståelse
 • Løsninger, der skaber handling
 • Øvelser
 • Mulighed for at stille spørgsmål


Forstå dit barns nervesystem, og gør den indsigt til hverdag med dine børn. Og ja, seks timers kursus lyder måske ikke af meget, når du skal lære at mestre en ny måde at tackle dine børn på, men det er nok.


”Jeg er selv forælder til to voksne børn og ’MosterMor’ for mine to nevøer, der også er voksne i dag, og så er jeg farmor til mit seksårige barnebarn. Jeg oplever, det er nødvendigt - mere end nogensinde - at give forældre bevidsthed omkring nervesystemets påvirkning, fordi vi kan lette vores børns trivsel markant." 

Nadia Ferhat, underviser og psykoterapeut i over 20 år.


Tre moduler a to timer tirsdage kl. 9-11

Online m. kamera via Zoom (fordi vi sammen skaber et ufordømmende rum, er i samme båd og ønsker det bedste for vores børn).
Max. 25 pr. hold.

Pris 1495 kr.

Du modtager kvittering til live-deltagelse ved tilmelding. Og søndag inden start får du link til deltagelse via Zoom. Undgå konflikter og mistrivsel: 
Den betydningsfulde forælder
Du kan gøre en forskel!             

Onlinekursus 15., 22. og 29. nov.


Kurset er for forældre, der vil undgå konflikter i dagligdagen med deres børn f.eks. omkring middagsbordet og for forældre med udfordrede børn med f.eks. mistrivsel, angst, modløshed og skoleværing, der blot er nogle af de reaktioner, vi oplever hos vores børn. Trivsel er et højaktuelt emne, og du kan få redskaber til at spotte og afhjælpe den mistrivsel, som den betydningsfulde forælder du er for dit barn.

Som forældre kan vi bidrage til positiv udvikling fremfor yderligere indvikling.

Vores børns trivsel er afgørende for hele familiens trivsel, og på kurset, der er på 3 x 2 timer online, får du en førstehjælpskasse, der gør dig i stand til at gøre en betydningsfuld forskel.

 

”Hvis jeg havde vidst dét, jeg ved i dag om at forstå børns nervesystem og gøre den indsigt til hverdag sammen med mine egne børn, så ville jeg havde undgået rigtig mange daglige konflikter og spekulationer.”
Nadia Ferhat, underviser og psykoterapeut i over 20 år.

 

Konflikter opstår, når indtryk ikke kan få et udtryk. Eller sagt på en anden måde: Når vi ikke bliver anerkendt for det, vi føler, og ikke får lov til at udtrykke os, så slår det knuder indeni os.

En betydningsfuld forælder mestrer at lytte, afkode og tale til sit barn, så det bliver løftet og udviklet til at mestre livet og stå stærkt i det menneske, de inderst inde er.

 

Forældre er de bedste til at hjælpe deres børn, når de er udfordrede. Ikke en udefra. Den daglige kontakt med en forælder, der reelt forstår, hvad der sker i barnet, er den allerbedste støtte, vi kan give vores børn. På kurset får du indsigt i, hvordan nervesystemet fungerer og påvirker os – både som børn og forældre. Når der er uro i nervesystemet, bliver vores mentale tilstand udfordret. Når vi har et roligt nervesystem, så er vi fulde af livskraft. Det gælder os alle.

 

”Havde jeg vidst dét, jeg ved i dag, så ville jeg have været i stand til at støtte mig selv, have løftet mine børns selvværd og forståelse for sig selv. Derfor er dette tre ugers online forløb et kærlig forælder-boost til alle jer kære forældre, der hver dag er den betydningsfulde forælder for jeres børn, og som selv kan trænge til nye indsigter for at kunne tage hånd om de konflikter, der naturligt opstår i et familieliv.”
Nadia Ferhat, underviser og psykoterapeut i over 20 år.

 

Vores børn reagerer på deres omgivelser! Derfor ligger svaret på deres trivsel ofte i omgivelserne, og vi skal som forældre være villige til at se på, hvordan vi lytter, forstår og agerer overfor vores børn. Ved at få indsigt i hvordan vi påvirker nervesystemet, kan vi hjælpe os selv og vores børn uanset deres alder.