Undgå konflikter - Den betydningsfulde forælder
Kursus i mental sundhed traume angst og depression

Formidlingen i online kurset er let forståelig og tager udgangspunkt i den hverdag, vi alle sammen har med vores store og små børn.


Der er ingen uforståelige fagudtryk eller urealistiske eksempler, men derimod plads til masser af smil og genkendelighed og nærvær fra en underviser, der sætter hele sig selv ind på at give netop dig de bedste værktøjer til forældreskabet.Vejen til et stærkt mentalt helbred går via nervesystemet. Vores børn og unge reagerer på deres omgivelser.

Derfor ligger svaret på deres trivsel ofte i omgivelserne, og vi skal som forældre være villige til at se på, hvordan vi lytter til det, de siger, hvordan vi forstår dem, og hvordan vi taler til dem.Det kræver en indsats at stå stærkt mentalt – det kræver desværre meget mindre at skabe grobund for at føle sig forkert, gøre sig afhængig af andres meninger og lade angsten vokse indeni.


Men når vi har de rigtige redskaber til at støtte vores børn og unge i at stå stærkere, så kan vi gøre en markant forskel. Vi kan være en betydningsfuld forælder.Forældrekursus online – når det passer dig!

Mit barn trives ikke i skolen


Mange af os oplever, at vores børn mistrives, og vi mærker, at hjælpen føles utrolig langt væk. Men den gode nyhed er, at du som forælder kan gøre en markant forskel for dit barn!


Som forælder er du den, der er tættest på, og den der betyder mest. Du kan styrke dit barns mentale tilstand ved at forstå, hvordan nervesystemet fungerer.


Når du har taget dette on demand kursus, så ved du, hvad der skaber ro - og hvad der skaber uro i dit barn, og du bliver i stand til at støtte dit barn i at stå stærkere.


Der er tre moduler. De består af i alt 21 kortere videoer, hvor du i et behageligt tempo og opmuntrende samvær får uddybet den viden, du skal have for at støtte dit barn bedst muligt.

Videoerne er 2-10 minutter lange, dog en enkelt på 17 minutter.

Du kan se dem i dit eget tempo på mobil, Ipad eller computer - og lige, når det passer dig bedst. Se dem evt. sammen med din partner, så I kan hjælpe hinanden med at støtte jeres barn og jeres fælles forældreskab.


Du får også øvelser, du kan træne efter hvert modul.


Der er i alt 2 timer og 18 minutters kursus – det er ikke mere end miniserie på Netflix, men nok til at forandre din måde at forstå og tackle dit barn på, så det kommer til at stå mere robust som sig selv.

Du har fri adgang til hele kurset i to år efter dit køb, og hvis du har lyst, kan du deltage i fire årlige online workshops. Det er blot et ekstra tilbud og gratis.


De tre moduler:

  1. Lyt og spørg (seks videoer)
  2. Afkod signaler (syv videoer)
  3. Tal til sanserne (otte videoer)Pris 600 kroner.Nadia Ferhat har arbejdet med børn, unge og forældre i 25 år og brænder for at hjælpe så mange som muligt med at udnytte deres fulde potentiale. Hun er uddannet Essentiel Integrativ psykoterapeut.
Læs mere om hende her.


”Vores børn og unge er sårbare. Det er helt nødvendigt, at vi gør en ekstraordinær indsats for at få den unge generation på benene igen og samtidig undgå, at nye generationer rammes lige så hårdt. Værktøjerne er i realiteten enkle, men hvis den viden ikke spredes på en let tilgængelig og brugbar måde, så bliver den ikke brugt, og det er næsten ikke til at bære, når den nu findes”.


Nadia Ferhat


Kursus i mental sundhed traume angst og depression