Nadia Ferhat underviser i mental sundhed. Hjælp til depression og angst

NADIA FERHAT 


Nadia Ferhat er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut.

 

Gennem hendes mere end 20 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen. Hun er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter FaDP.Nadia Ferhat har udviklet den nyere behandlingsmetode, der hedder Chok Release. Hun har sammenkogt de mest kraftfulde terapeutiske redskaber og har skabt den ny behandlingsmetode, som er let håndgribelig for både behandlere og klienter.I 2014 begyndte Nadia Ferhat at uddanne terapeuter, socialarbejdere etc. i metoden på Chok Release Master uddannelsen. 

I dag bruges metoden både i private virksomheder og i det offentlige, og Chok Release Academy er det eneste sted i landet, man kan få uddannelsen.

Chok Release metoden er udviklet på baggrund af mange års professionelt arbejde, der har givet dybe erfaringer og nysgerrighed på menneskers forandringsprocesser.

 

 

Hun tilbyder foredrag, hel- og halvdagskurser i virksomheder, foreninger, organisationer og institutioner, som enten ønsker at styrke deres medarbejdere i egen trivsel – eller styrke medarbejdernes faglige kompetencer i arbejdet med klienter og borgere.

Nadia Ferhat tilbyder også 1:1 online sessioner og efteruddannelsen til Chok Release Master på Chok Release Academy.

 

Du kan melde dig ind i hendes Facebookgruppe ’Boost din mentale tilstand’, hvor hun ofte sender live.
Lyt med på Nadias inspirerende samtaler om, hvordan vi finder lysglimt i mørket. 


 

Skriv til Nadia Ferhat

Nadia Ferhats ambition er at hjælpe så mange mennesker som muligt til at kunne udnytte deres fulde potentiale.