STYRK DIN MENTALE SUNDHED


Til erhvervsvirksomheder

I kan veksle afvikling til udvikling af medarbejdere, hvis I kan spotte mental mistrivsel og ikke mindst give den enkelte værktøjer til at frigøre sig fra det, der står i vejen.


Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken, men jeg har udviklet en let tilgængelig metode, som hjælper mennesker med at nedbryde både små og store barrierer, der står i vejen for deres livskraft, og dermed også deres evne til at yde i både deres privatliv og arbejdsliv.

       

Med masser af styrke, humor og indsigt kan jeg drive en mental udvikling af det enkelte menneske i din virksomhed, men også skabe en fælles opmærksomhed på, hvordan man kan støtte hinanden i hverdagen.


Jeg har gennem flere år arbejdet med at få sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet, så jeg ved, at min metode betyder færre sygedage.

Et roligt nervesystem er hovedvejen til vores mentale sundhed, overskud og livsglæde, men hverdagen kan byde på en masse uforudsete hændelser, der kan skabe uro, utryghed og derved påvirke vores naturlige ressourcer, handlekraft og beslutninger.


På denne workshop får du redskaber til at spotte præcis hvornår nervesystemet påvirkes, så du kan forebygge og minimere at blive påvirket. Redskaberne støtter både dig selv personligt og styrker din evne til at støtte dine kollegaer eller medarbejdere, når de bliver påvirket.

 

 * Du får redskaber til genkende reaktionsmønstre og symptomer på, når nervesystemet er fastlåst og uroligt.

 

 * Du får kommunikationsredskaber til at skabe den rette samtale med den fastlåste medarbejder eller kollega.

 

 * Du får redskaber, der tager udgangspunkt i en fælles forståelse og handlingsplan.

 

 * Du får redskaber til at skabe større forståelse for den enkeltes reaktion og effektive strategier for at skabe fremgang og derved opnå handlekraft og succes for den enkelte og virksomheden.

 

Denne workshop skaber en større forståelse og tryghed for den enkelte medarbejdere og derved en loyalitet for virksomheden der skaber værdi på den lange bane.

 


Workhoppen holdes i tidsrummet fra 09.00 – 15.00


Alle workshops tilrettelægges efter jeres behov. Kan være fx en dag eller tilbagevendende over en længere periode. 
Tøv ikke med at kontakte mig, så finder vi sammen den bedste løsning og pris for jer.Vi tager udgangspunkt i regeringens retningslinjer for Covid 19.