Chok Release Academy
Efteruddannelse mental sundhed og trivsel, PTSD angst og traumer. Uddannelse og kursus

Du får redskaber til at spotte de blokeringer, der gør, at mennesker er fastlåst i deres mønstre – du vil spotte det både i kropssproget, i formuleringerne og i den energi, der er omkring mennesker.

Ved at få øje på blokeringerne kan det enkelte menneske tage aktivt del i egen behandling – som Chok Release Master er du den, der sætter gang i den proces, når du forløser chokket.


Der er opstået et øget behov for, at individet tager del i egen udvikling og behandling. Med Chok Release metoden er det dig, der spotter og igangsætter, og du inviterer det enkelte menneske til at tage del i forløsningen.


Chok Release Masteruddannelsen henvender sig primært til fagfolk, der arbejder med klienter, patienter eller borgere, som de ønsker at støtte i deres udvikling og evner til at overkomme fx et godt arbejdsliv eller privatliv.


Redskaberne i metoden er intuitive og håndgribelige, og de mennesker, du arbejder med, vil mærke en forandring, når du får øje på det, der låser dem fast og guider dem i, hvordan de navigerer uden om det i fremtiden.

Når du er uddannet Chok Release Master, har du ret til at behandle efter metoden. Du har mulighed for at komme på min henvisningsliste sammen med andre Chok Release Masters, så klienter fra hele landet kan finde deres nærmeste kontakt.

Chok Release er et registreret varemærke. Uddannelsen kan kun opnås på

Chok Release Academy.

Undervisning i traumer depression og mental sundhed generelt

For uddannede Chok Release Mastere

Bliv Chok Release Master


NÆSTE HOLDSTART I OKTOBER 2023


Med uddannelsen på Chok Release Academy bliver du i stand til at hjælpe mennesker med at forløse de chok og traumer, der forhindrer dem i at leve deres liv fuldt ud.


Få nye redskaber i dit arbejde med klienter, patienter eller borgere, der er låst fast i lange sygemeldinger eller behandlingsforløb, har angst, depression, PTSD, fobier eller stress.

Jeg har en dyb passion for, at alle mennesker skal have tilgang til deres fulde livskraft og livsmuligheder. Jeg har derfor, og på baggrund af mine studier og mange års erfaringer som psykoterapeut, skabt Chok Release metoden.


Det er en enkelt og tilgængelig måde at arbejde sig fra at være et fastlåst til et frigjort menneske. Og nej, man behøver ikke gå mange år i terapi for at forløse chok!Tiden kalder på nye terapiformer, der forstærker den mentale sundhed, og Chok Release metoden er et kraftfuldt supplement til din faglighed.

Seks moduler med dybdegående undervisning i konkrete metoder i forløsning af chok.


Undervisningsmateriale til alle seks moduler.

Al den erfaring og de metoder jeg har udviklet gennem mine godt 25 år som terapeut.

Som færdiguddannet Chok Release Master mulighed for at blive en del af netværk med løbende faglig sparring.

Nye relationer med andre interessante mennesker med interesse for at hjælpe mennesker til større frihed.


Næste uddannelsesstart

er i efteråret 2023 i Malling ved Aarhus.

Onsdage og torsdage


Skal du med?


1. modul: 11.-12. oktober

2. modul:   8.-9. november

3. modul: 13.-14. december

4. modul: 10.-11. januar
5. modul:   7.-8. februar 

6. modul:   6.-7. marts Igangværende holddatoer:

Tirsdage og onsdage


1. Modul: 7.-8. marts

2. Modul: 4.-5. april

3. Modul: 9.-10. maj
4. Modul: 20.-21. juni

5. Modul: 22.-23. august

6. Modul: 26.-27. september


METODEN


Hvad låser os fast?

Chok Release metoden er en enkelt og tilgængelig måde at arbejde sig fra at være et fastlåst til et frigjort menneske.

 

Når vi er forhindrede i at folde os ud som de mennesker, vi er inderst inde, så er det ofte forbundet med, at der sidder et chok fast i vores nervesystem. Når vi møder noget, der minder om det chok, går kroppen i alarmberedskab og lammer samtidig al naturlig aktivitet, fordi der er fare på færde.


Hvordan et chok udløses, og hvad det skyldes, er naturligvis en subjektiv oplevelse hos det enkelte menneske.


Hvis et chok ikke bliver forløst, så vil nervesystemet generalisere og tro, at lignende situationer er lige så farefulde.

Chok Release metoden sikrer, at nervesystemet bliver opdateret, så det reagerer på nutiden og ikke længere er bundet af tidligere måder at reagere på. Oplevelserne forsvinder ikke, men arkiveres i skuffen.


Disse fastlåste chok-reaktioner påvirker det sociale liv i privatlivet og på arbejdspladsen, koncentrationsevnen og den naturlige evne til at omstille sig og tackle hverdagen.

De fleste, der føler sig fastlåst og handlingslammede, holder det inde i sig selv og er skamfulde over det. Nogle mister både arbejde, venner, børn og ægtefælle.


Hidtidige erfaringer viser, at det er vigtigt at arbejde med chok, og Chok Release metoden har virkelig gode resultater i arbejdet med at finde frem til, hvad der er årsagen til chok og få det forløst.


Der er mange mennesker med angst, fobier, PTSD, depression og stress, hvor det viser sig, at det er et chok, der er rodnet for de reaktioner, de har. Derfor er det vigtigt at finde frem til, hvad der er årsagen til chok og hjælpe den ramte til at få det forløst.


Ved at skabe forståelse for de kognitive reaktioner er Chok Release med til at skabe nye strategier for handlingsmetoder og redskaber, så man igen kan være tryg i en omskiftelig hverdag.UDDANNELSEN BESTÅR AF SEKS MODULER


De består hver a to hverdage – altid tirsdage og onsdage kl. 10-15 og 10-16.

1

Grundprincipper for chok og essens, fysiske og psykiske symptomer og formidling af chok

2

Grundprincipper for essens, bevidsthed og

choktransformation. Sanser og formidling af essens

3

Kalibrering og registrering af chok. Associeret og dissocieret. Kulde/varme energi og chok forløsning

4

Kropssprog og kommunikationsværktøjer

5

Børn og chok. Tegneterapi

6

Eksamen, certificering og afslutning.


Modulerne er opbygget sådan, at du får en faglig forståelse for de elementer, der ligger til grund for, hvordan et chok opstår, og hvordan du med effektive, kraftfulde og kærlige værktøjer kan forløse andre menneskers chok.

Der bliver skiftevis undervist og trænet i hver enkelt øvelse, så du får forståelsen og fornemmelsen af metoderne helt ind under huden. Det er den eneste måde, du kommer til at mestre disse metoder optimalt på og med hjertet.


Ønsker du at samle et hold på min. 10 personer, kommer jeg gerne til din virksomhed, by eller område, så I kan gennemføre Masteruddannelsen sammen og lokalt. Du kan også oprette medarbejderordninger med rabat.


Når du er uddannet Chok Release Master, har du muligheden for at være en del af Chok Release Master community, hvor du får støtte med sparring og et fagligt netværk.

Det kræver, at du har et CVR nr. og at du deltager i årlig faglig opsummering og en årlig supervision.


Chok er en byrde og en sorg for din krop og sjæl

SKABER OG UNDERVISER


Chok Release metoden er udviklet af Nadia Ferhat, der har sammenkogt de mest kraftfulde terapeutiske redskaber til en metode der afhjælper angst, depression, PTSD, fobier og stress. Metoden forløser de forhindringer, chok og traumer, der gør, at det kan føles umuligt at leve livet fuldt ud igen.

Nadia Ferhat er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut. Gennem hendes mere end 20 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen.

Chok Release metoden er udviklet på baggrund af mange års erfaringer og med en dyb nysgerrighed for menneskers forandringsprocesser.

Chok Release Masteruddannelsen har eksisteret siden 2014, og der findes i dag Chok Release Mastere over hele landet, både i private virksomheder og i det offentlige.


Chok Release Academy arbejder for en øget opmærksomhed og en tidlig indsats for at hjælpe flest mulige mennesker til en bedre fremtid.

 


 

 

ADGANGSKRAV


Du skal have erfaring som coach, psykoterapeut, kropsbehandler, pædagog eller anden daglig terapeutisk, psykologisk eller pædagogisk tilgang til mennesker og arbejde med det i din dagligdag.


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt uddannelsen matcher dig, så er du velkommen til at skrive til mig for afklaring.


Hvis ikke kravene for egenterapi og øvegrupper bliver opfyldt, vil der blive udstedt et Chok Release Formidler kursusbevis, i stedet for et Chok Release Master bevis. Hvis man efterfølgende ønsker at opfylde kravene, kan man indenfor tre måneder gå op til eksamen mod betaling på 2500 kr. 

PRIS


Chok ReleaseMaster uddannelsen koster 29.995 kr.


EARLY BIRD

Tilmeld dig senest to måneder før uddannelsesstart og

spar 3000 kronerPris for uddannelsen i alt 26.995 kr.


 

BESTIL TO SAMMEN OG SPAR YDERLIGERE 1000 KRONER

Hvis du og en ven, veninde eller kollega tilmelder jer sammen, får I begge 1.000 kr. i rabat på Masteruddannelsen.

Udover rabatten, så er der flere fordele i at have en allieret partner i forløbet.

Tryghed: I kender hinanden og kan tale fortroligt fra start.

Bekvemmelighed: I kan bruge hinanden mellem undervisningsdagene til jeres øvelser.

Fælles udvikling: I lærer af og med hinanden.

Tilbuddet vedr. dobbelttilmelding gælder indtil en måned før uddannelsesstart (I får derved både Early bird og rabat).Der kan også oprettes medarbejderordninger med rabat, og vi har aftaler med organisationer med mange frivillige.

Kontakt os for info. Forplejning
Der serveres en let og lækker frokost på alle moduler, og der er naturligvis kaffe, te og frugt (og kage på sidste modul). 


Øvegruppe: Du skal være indstillet på at øve med dine medstuderende imellem modulerne. 20 timer i alt.

Øveklienter: Du skal have mindst 10 timers 1:1 sessioner med øveklienter, hvor du skal have et forløb med en klient i tre sessioner.

Egenterapi: Det er en forudsætning for at bestå uddannelsen, at du har fået tre 1:1 sessioners Chok Releasehos Nadia Ferhat eller en af de anviste Chok Release Masters.

Supervision: Det er en forudsætning, at du modtager to supervisionstimer af Nadia Ferhat, der tager udgangspunkt i dine øvesessioner med dine øve-klienter eller medstuderende.

Eksamen: Der er skriftlig og mundtlig eksamen på sidste modul. Den mundtlige varer en time. Den skriftlige består af en række spørgsmål, som tager udgangspunkt i en øve-klient og er max. fem siders aflevering.

 

MIN UNDERVISNING


Min undervisningsform er fuld af livskraft, lethed, humor og med en høj faglighed. Jeg er jordnær med en stærk forbindelse med mit klarsyn og intuition.

 

Jeg underviser med en høj energi, hvor der er plads til latter. Samtidig underviser jeg ud fra mit nærvær og evnen til at arbejde med de energier, der skabes sammen med de studerende.
Det gør undervisningen levende og relevant. 


Det er min overbevisning, at indlæring skal ske i trygge rammer hvor lethed, humor og kærlighed er grundfrekvensen.


Det skal være let, lyst og livsbekræftende at forløse traumer.


Jeg har en god evne til at bevæge mig i alle bevidsthedsniveauer, så undervisningen får flest mulige perspektiver og derved opnår størst sammenhæng og mening.

 

 


 

 

PÅ MASTERUDDANNELSEN

FÅR DU NØGLEN TIL

 

* At formidle hvad chok er.


* At formidle hvad choksymptomer er.* At kunne spotte chok og choksymptomer.* At skille chok fra sin egen grundlæggende essenstilstand, sin kerne.


* At kunne mærke og registrere chokenergien og chokfrigivelsesenergien.* At arbejde med børn og chok.


* Effektive og kærlige metoder, hvormed du let og enkelt kan sætte mennesker fri fra det, der har holdt dem fast fra chokket indtraf.* En dyb formidling og healingsform, der kan gå direkte ind og frigive gamle blokeringer i nervesystemet


* At skabe større jordforbindelse og livskraft, så du lettere kan gå ud med det, du er kommet for at gøre her på jorden.


* At skabe balance mellem det jordnære og den høje spirituelle bevidsthed.* At løsne op for traumer, der trods megen erfaring og diverse behandlingsformer ikke har kunne fjernes.


* At hive traumet op med roden og sætte lys på de blokeringer, som klienterne ikke selv er opmærksom på, har holdt dem tilbage hele livet.* At slippe klienters skyld og skam.

BETALING OG AFBESTILLING


Tilmelding til uddannelsen er bindende.

Kursusafgiften betales ved tilmelding.


Kursusafgiften kan betales over seks rater, hvortil der lægges 5% af prisen oveni.

Du kan altid ringe og få en snak om eventuelle andre rate-muligheder.

Evt. afbestilling skal ske skriftligt til info@nadiaferhat.comVed afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften.

Ved mindre end 1 måned til kursusstart kræves 50% i gebyr.

Ved mindre end 14 dage til kursusstart gives der ingen refusion.


Uddannelsen udbydes også via undervisningsportalen Find Uddannelse:

https://www.finduddannelse.dk/uddannelsesudbyder/chokreleaseacademy/